duminică, 23 martie 2014

Femeia ideală...



 
Nu există sau cel puţin nu ar trebui să existe femeia ideală.
Băieţi, treziţi-vă şi opriţi-vă din a mai căuta stereotipuri.

Femeia ideală, la fel ca şi bărbatul ideal de altfel, e o chestiune care ţine stict de gândirea iraţională. Nu îţi propui şi nu îţi declanşezi sub nicio formă în subconştient persoana ideală. Nu îţi impui că vrei să aibă buzele mari, fundul bombat şi ochii albaştri sau căprui iar când întâlneşti persoana de care te îndrăgosteşti şi vezi că nu are toate atuurile pe care le cauţi, renunţi la ea doar pentru că aşa ţi-ai propus. 

Nu. Opriţi-vă. E cea mai mare greşeală pe care o facem atunci când vrem să ne îndrăgostim. Defapt asta e greşeala. Că vrem. Că forţăm această dorinţă care dacă ar fi reală ar veni de la sine. Nu vă mai gândiţi că vreţi sa ştie să gatească, să fie sportivă, talentată şi inteligentă, iar pe lânga astea să mai fie şi bună la pat.
O sa descoperiţi sau dezvoltaţi toate astea împreună. 

Efectiv n-ai cum să întâlneşti femeia ideală dacă stai s-o analizezi de la început. 
Cunoaşte-o întâi şi n-o mai judeca. Nu-i spune ca ţi-ai dori să fie mult mai aşa sau puţin mai altfel.
Învaţă s-o ajuţi să devină cum vrei tu. Pliază-te lânga ea şi învaţă să fii şi tu, la rândul tău, bărbatul pe care îl caută.
Nu aştepta să apară zilnic deghizată în personaje de basm doar pentru că te iubeşte.
N-o lăsa să încerce să fie altcineva doar ca să fii tu impresionat.
Arată-i că o iubeşti exact aşa cum e. 
Daca îi iubeşti imperfecţiunile, atunci o iubeşti cu adevărat. :)

2 comentarii:

  1. Îmi place partea în care scrii că nu trebuie să cauți persoana perfectă fiind că acele lucruri ceea ce dorești poți dezvolta alături de persoana respectivă și mai ales de aceea este important deoarece așa măcar amândoi veți împărtășii, realiza ceea ce doriți sau a-ți dorii să faceți și așa e cel mai frumos într-o relație. Părerea mea:)

    RăspundețiȘtergere
  2. :) Evident, aşa este. Sau aşa ar trebui să fie. Mulţumeesc!

    RăspundețiȘtergere